Dikke duim voor Pro warehouse!

duim

Zoals de meeste in mijn omgeving wel weten, heeft mijn externe harde schijf van Lacie het begeven. Omdat ik erg veel waarde hecht aan de data die erop staat, doe ik alles om het er maar af te krijgen. Want als het eraf is gaat die schijf regelrecht naar een plek waar geen daglicht komt!

Één hulplijn die ik ingeschakeld had, was Pro warehouse. Ik had een tip gekregen van iemand om deze jongens eens om hulp te vragen. Zo gezegd, zo gedaan. En inderdaad. Ik had supersnel contact met Paul Knuivers en die wilde wel even voor mij kijken. Helaas heeft hij er niets aan kunnen doen. Hij heeft wel gezien wat het probleem was, maar hij liet de reparatie over aan mensen met de juiste materialen.

Toch even een pluim voor deze jongen. Hij was heel vriendelijk, heeft volgens mij z’n eigen tijd gebruikt om te kijken naar mijn schijf en is heel betrokken. In ieder geval gaf hij mij het gevoel betrokken te zijn, en zo hoort het!

En dit alles voor niets!

Helemaal top dus!

logo

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.