De eerste stapjes in de grote-mensen-wereld…

Dat werd natuurlijk ook wel tijd!

vlagUK

Vorige week donderdag had ik een afspraak met Bureau Buitenland van de Hogeschool van Amsterdam. Ik wil namelijk volgend jaar tijdens mijn minor een half jaar naar de UK. En omdat ik heel vaak van alles roep en nooit iets onderneem, vond ik het belangrijk dat ik dit meteen vast ging leggen. De afspraak maken op de locatie Leeuwenburg (onderdeel van de HvA) vond ik al spannend! Het was een goed gesprek.

Vijf stuks. Één studie

Ik heb een hele lijst met Universities gekregen en die moet ik stuk voor stuk gaan bezoeken via internet om het programma te bekijken. Aan de hand daarvan stel ik een studieplan samen en dit moet ik goed laten keuren. Ik probeer ongeveer vijf Universities uit te kiezen en het hele handeltje moet ik voor 5 september van dit jaar sturen naar Bureau Buitenland. Vervolgens wordt ik ingedeeld op één van de Universities en dan per 1 februari 2009 ben ik vertrokken! Ik ben benieuwd en de weg richting Engeland houd ik op dit blog bij. Ik vind het echt spannend, omdat ik dit nog nooit eerder in mijn leven heb gedaan. Een goede keus denk ik, zeker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Kennisland

KL

Het tweede puntje. Ik ben vanmorgen op gesprek geweest bij Stichting Nederland Kennisland. Een potentieel bedrijf waar ik stage kan gaan lopen in het laatste blok van dit jaar. Het was een heel leuk gesprek. Heel gezellig en informeel. Ik denk dat zij mij wel veel kunnen bieden op het gebied van Interactieve Media. Ze hebben een heleboel leuke projecten en ook al opties waar ze mij dan eventueel zouden kunnen indelen. Van de week wordt ik teruggebeld. Ik ben benieuwd. Ik zie het wel zitten. Een niet al te groot bedrijf met vele mogelijkheden om mijzelf in de wereld van de interactieve media goed te leren kennen.

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.