Een revenge…maar sweet?

42-15601263

Ik heb helaas geen sheet kunnen bemachtigen, dus het wordt een verslagje uit m’n hoofd, met ongeveer de eindstand en geen scores per persoon.

We hebben in ieder geval gewonnen. Maar vraag niet hoe, want wat een prutsers waren die scheidsrechters. Het begon al in het eerste kwart. Bij pivoteren fluiten voor lopen, maar wanneer er echt een fout wordt gemaakt, lijken de fluitjes het ineens begeven te hebben. De frustratie onder ons kwam op een gegeven moment wel opdraven en Suz zei er wat van en stelde en vraag. Deze vraag had als gevolg een technische fout voor haar en twee vrije worpen voor de tegenstanders. Oneerlijk en heel erg flauw. We waren liever vertrokken, maar we hebben ons niet laten kennen.

Afgezien van de scheidsrechters die floten op het niveau Josti, waren ook de ballen veel te hard en de baskets te stuiterig. Er moest redelijk goed gemikt worden, anders was de kans dat de bal er af stuiterde veel te groot. Gelukkig hadden wij die behendigheid en wisten we de basket minimaal een dubbel aantal keer te vinden dan de tegenstander.

De beroemde nr. 77 had na een aantal pogingen tot dribbelen, lopen of iets van gelijke strekking, nog steeds niet door hoe het daadwerkelijk moest, waardoor wij daar ons voordeel uit konden halen. Wij wisten uit te lopen en uiteindelijk op een voorsprong te blijven met zo’n 20 punten. Een vermoeiende wedstrijd, maar zeker een goedmakertje als je kijkt naar hun bezoek in onze sporthal.

Onze enige supporter (nota bene lid van de thuisspelende club) kwam aan het eind met de mededeling dat we een goede pot basketball gespeeld hadden. Altijd fijn om te horen! En die technische van Suz…die was flauw. Heel flauw. Kinderachtig flauw.

Eindstand: 26 – 45 (uit mijn hoofd…)

Sowieso gescoord en het vermelden waard:

Louza: 2 punten
Wendy: 2 punten

Ik geloof wel dat iedereen op het sheet stond wat betreft scores! Dat is natuurlijk wel een leuk detail!

Was de wedstrijd nou maar net zo leuk geweest…

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.