Functioneringsgesprek!

Vandaag had ik mijn functioneringsgesprek! Vet spannend. Naja dat vond ik in ieder geval. Ik wil altijd graag alles goed doen en ben dan soms een beetje bang om te falen. Geen faalangst, maar meer onzekerheid.

Ik had met mezelf afgesproken om van de week de competenties eens met mijn stagebegeleider door te nemen. Gewoon, om te kijken hoe ik ervoor stond. Dat vond ik al heel eng, voor hetzelfde geld kraakt ‘ie alles helemaal af en ben ik helemaal niet goed bezig! Maar het tegendeel is waar. Hij vond juist dat ik heel goed bezig was en dat er in vrjiwel alle competenties een groeiende lijn te zien was! Ik was echt vet blij! Ik kreeg spontaan weer een beetje vertrouwen in mezelf en dat had ik wel nodig.

Ik heb dit natuurlijk verteld in het functioneringsgesprek. Helaas ging het functioneringsgesprek vooral over de eerste (en laatste) intervisiebijeenkomst. Ik had daar even geen rekening mee gehouden en dat stukje niet voorbereid. Dus ik moest echt even nadenken waar het over ging. Weinig gesproken over het algemeen dus. Ik had een mooi gesprek voorbereid, maar daar is bijna niets van gezegd. Erg jammer, maar ik heb in ieder geval in de pocket dat ik goed bezig ben!

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.