Tot over 1,5 jaar!

Afgelopen zaterdag was het afsluitende basketball toernooi van de club. Mijn laatste kans om nog even lekker een potje te ballen! Anders dan verwacht, speelde ik niet met mijn eigen team, maar met diverse spelers uit andere teams.

BasketballersZo had bijv een team met een jonge dame uit DS1, een stuk of 2 heren uit U22, één uit HS1, twee uit HS4 en nog twee uit HS3. Al met al een leuk team!

Ondanks de kracht van U22, HS1 en DS1, eindigden we toch als laatste…Niet omdat anderen sterker waren, maar omdat de jongens, van pak ‘m beet 2 meter, geen rekening hielden met de dame, van slechts 1,5 meter. De ongeschreven regel is, dat bij een gemengd toernooi de heren de dames niet mogen blokken. Gewoon, omdat dit vrijwel altijd een oneerlijke strijd is. Toch kwam dit nog te vaak voor en ik gebruik dat gewoon lekker als excuus dat dat ons de kop gekost heeft.

Desalniettemin was het heerlijk om weer lekker een aantal wedstrijden te spelen. Ik heb zelf één wedstrijd tegen mijn liefste broer mogen spelen. Helaas hebben we van hem met één miserabel puntje verloren.

Ik hoop dat ik in Engeland een leuk sportief damesteam kan vinden voor een paar maanden! We gaan het meemaken!

Anders: Tot over 1,5 jaar!

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.