And the winner is….

In de laatste weken van de pilot OMP is er een werkstukken en lessenwedstrijd uitgeschreven. Docenten en leerlingen kregen de gelegenheid om het mooiste werkstuk en de beste les te maken en deze naar ons op te sturen. De hoofdprijs is 500 euro voor de klas! Ook was er een prijs beloofd voor de beste blogger. De winnaar van het leerlingenblog krijgt een digitale gadget en de winnaar van het docentenblog een bezoek met de kals aan de Experience van Beeld en Geluid.

Gisteren was er een afsluitende borrel van de pilot OMP. Dit vond plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Bijgaand was een rondleiding door de archieven en de uitreiking van de prijzen aan de winnaars van de werkstukken en lessenwedstrijd.

De pilot OMP is nu echt afgesloten! Het schrijven van de evaluatie gaat nu van start. Ik ben gevraagd om de workshops te evalueren en verbeterpunten te geven voor de toekomst. Ik schrijf er meteen een case bij, genaamd “De ideale workshop”.

The end is near!

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.