Einde van de stage!

Afgelopen vrijdag was mijn laatste dag! Wel een gek idee. Ik begon echt mijn draai te vinden in het bedrijf en dan ga ik alweer weg! Ik had er ook graag blijven werken, maar er was geen budget in het project helaas.

Ik heb echt onwijs veel geleerd en een supertijd gehad daar. Ik heb gisteren tijdens de lunch even een korte presentatie gehouden van wat ik allemaal gedaan heb en hoe ik bij Kennisland terecht ben gekomen. Was leuk om te doen, vooral omdat iedereen zo leuk reageert en echt naar me luistert. Ik heb ook nog een kadootje gekregen van m’n stagebegeleider! Twee boekjes, één dummyboekje voor aantekeningen (die wilde ik graag hebben en dat had ‘ie kennelijk onthouden!) en het boekje “I Always get my sin” met vreselijke uitspraken in brakkig Engelse van de Nederlanders. Erg leuk! Ik werd er helemaal verlegen van! Een mooie afsluitende dag van drie hele leuke maanden!

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.