Eindgesprek stage!

En toen zat het er alweer op! Tenminste, voor school dan! Vandaag heb ik mijn eindgesprek op school. Ik ben zelf nog lang niet klaar. Ik heb afgesproken om t/m 30 juni stage te lopen. Dan is de pilot Onderwijs Media Platform precies afgerond. Dat leek mij zelf ook wel leuk.

De dag voorafgaand aan het stagegesprek heb ik mijn stageverslag helemaal in orde gemaakt en laten zien aan mijn stagebegeleider. Die vond het er prima uitzien. Ik heb er zoveel mogelijk in verwerkt. Ik heb ook een aantal conceptversies van stukken erin zitten, omdat deze gewoon pas afgerond worden na het eindgesprek.

He gesprek ging eigenlijk heel goed. Ik kon mezelf erg goed reflecteren en wist precies waar ik een volgende stage aandacht aan wilde besteden. Concepting! Ik heb op deze stage vooral veel geleerd over het schrijven van professionele stukken, communicatie en, niet geheel onbelangrijk, heb ik weer wat zelfvertrouwen gekregen, want dat had ik wel nodig!

Ik heb mijn stage afgerond met een G en daar ben ik heel erg blij mee! Ik heb in mijn leven nog nooit zo’n hoog cijfer voor een stage gehaald! Naja één keer, maar dat was ook een uitzonderlijk leuke stage.

Ik vond het vooral leuk om te zien dat mijn stagebegeleider alle competenties duidelijk aanwezig vond. Hij heeft een echte groei gezien en zag dat ik heel veel geleerd heb. Oftewel, ik heb het gewoon goed gedaan!

Op naar de laatste twee weken!

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.