R.I.P. MacBook

:goodbye:

The worst just happend…My MacBook died…Waarom weet ik niet. Ik was een filmpje aan het kijken, vervolgens ga ik een mailtje sturen met vakantie-plannen e.d. en hij (ik vind het een hij) hapert en uiteindelijk hoor ik het afschuwelijke geluid van “Click-of-Death”. :-( het teken dat hij zojuit zijn laatste adem heeft uitgeblazen…

Nou is dit de tweede harde schijf die overlijdt binnen een kleine 8 maanden (een externe schijf was mijn lieve MacBook al voorgegaan). Over die externe harde schijf treur ik nog altijd. Ik kan het geen plekje geven omdat er nog veel te veel van mijn leven opstaat wat ik nog niet had ge-back-upped…Met name foto’s :takepicture: okt 2006 – maart 2007. Weg.

Om één of andere onverklaarbare reden heb ik afgelopen donderdag de nerd :nerd: uitgehangen en een draadloos netwerk bij mij thuis aangelegd (3 hoeraatjes voor wendy:champ: ) en heb ik alles wat op mn MacBook stond over gezet naar mn grote computer :-d Wat betekent dat ik niets kwijt ben!

Naja…ik ben m’n MacBook kwijt…:-(

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.