Daar bén ik weer!

Ja ja, het is weer zover! De zon is zo goed als verdwenen, de temperatuur is dalende, de treinen worden weer drukker en de snelwegen voller: De zomervakantie zit erop!

Vandaag heb ik mijn eerste echte lesdagje weer gehad en eigenlijk was het wel leuk. M’n klasgenoten hebben me we weer even vlug een update gegeven en het eerste huiswerk is alweer binnen. Een enerverend jaar staat voor de deur! Ik heb er wel zin in!

Het eerste half jaar staat in het teken van gewoon les.

  • Het kernproject
  • Interactief scenario schrijven
  • Cross media strategie
  • Trendanalyse
  • TV & Interactie
  • Serious Games

Vanaf januari begint mijn grote avontuur! Een minor in het buitenland. Ik heb in de zomervakantie alles opgestuurd voor een studie in Engeland! Even afwachten wat daaruit komt. Mocht dit niet doorgaan, dan ga ik naar Madrid of Zweden. Maar voor alsnog denk ik dat Engeland wel eens kan lukken. We gaan het meemaken! Ik heb nog nooit zo iets ondernomen en ik vind het allemaal best wel eng, maar ik zou het zeker niet willen missen!

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.