Voor conducteur spelen

Wat veel reizigers van de NS, volgens mij, niet weten, is dat zij, wanneer zij een apparaat met een WiFi-ontvanger hebben, zij gratis reisinformatie van de NS kunnen opvragen. Voor het internet moet wel betaald worden, maar de NS is zo vriendelijke geweest om hun website open te houden.

ns

Erg handig! Zo heb ik ooit een keer een klacht in kunnen dienen over een zeer onbeleefde conducteur. Ik kon met mijn telefoon verbinding maken met het internet en heb zo het nummer van de klantenservice op kunnen zoeken.

Vandaag kreeg ik de vraag of ik de treintijden wist naar Den Helder vanaf Amsterdam Centraal. Nou weet ik een hoop over treintijden door mijn vele treinreizen tijdens mijn opleiding theatertechniek, maar natuurlijk weet ik lang niet alle dienstregelingen uit mijn hoofd. Dit zou wel een beetje ziek zijn…Ik was bezig om voor school te werken op mijn laptop en heb ik op station Leiden Centraal even gekeken hoe laat haar aansluiting vertrok en op welk spoor.

Zo kan iedereen toch een beetje voor conducteur spelen. Want eerlijk is eerlijk, de NS heeft niet altijd de juiste kandidaten aangenomen voor dat beroep…

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.