Het komt steeds dichterbij!

Zo, hier zit ik dan. Vandaag was de laatste schooldag. Echt een heel raar idee. Ik heb het schooljaar gepast afgesloten met een 8 voor een presentatie. Grappig is om te zien dat de hogere cijfers vooral in onze klas vielen *trots*. We besloten om even de nodige glazen gele vloeistof naar binnen te werken en nog even wat na te praten over de afgelopen 1,5 jaar. Eigenlijk was dit gewoon een verkapte afscheidsborrel, maar dat klinkt weer zo depressief…

Want ja mensen, terwijl de ene al in de VS zit en de andere a.s. zondag richting onze zuiderburen vertrekt, is het over zes nachtjes dan ook voor mij zover! Dan zal ik door de douane stappen, plaats nemen in het vliegtuig en voor 5 maanden naar Zweden vertrekken! Het besef komt nu langzaam maar zeker binnen… Afgelopen week heb ik al afscheid genomen van diverse mensen. En het is een raar gevoel, want normaal zeg je gedag en dan kom je elkaar een paar dagen of een week later weer tegen of je spreekt eens wat af, maar dat is nu toch heel anders. Een half jaar lang ga ik het zonder het “bruisende” Hilversum doen, zonder m’n vrienden en vriendinnen, zonder de Karroesel, zonder de HvA en vooral zonder jou…

Morgen heb ik, voor het eerst sinds een zeer lange tijd, weer eens een zaterdag vrij! Afgelopen woensdag had ik mijn laatste werkdag bij de slagerij…Met dikke knuffels heb ik om half 3 de winkel verlaten. Ik ga mijn lieve collega’s echt missen! De kerstfoto komt zeker aan mijn wall of fame te hangen!

Van de week heb ik een mailtje ontvangen van mijn Student Mentor, Peter. Hij gaat ons (= mij, Martijn, Myrte en Michiel) ophalen van het station Sundsvall en brengt ons naar de appartementen. Toch aardig! Ook heb ik de plattegrond van mijn appartement gekregen.

appartement

Ik heb de grootste kamer! Dus dat is wel een fijn idee haha! Mijn meubels heb ik ook al geregeld, dus die staan er in wanneer ik aankom. Het is heel erg de basis, maar goed, ik zie wel wat er verder nog bij moet komen. Ben ook echt zeer benieuwd naar mijn roomies. Twee Zweedse meisjes! Komt goed uit, want ik moet nog een verjaardagswens in het Zweeds schrijven…dus wat hulp daarbij kan ik altijd gebruiken 😉

Aanstaande zondag komen Anne (en aanhang), Maj en hun moeder langs om de sleutels van mijn kamer te halen en het één en ander door te spreken. Mijn kamer zal in goede handen zijn, al is het wel een gek idee dat iemand anders tussen mijn spulletjes leeft.

Dus, nu mijn hoofd weer weg is van school, kan ik mij volledig gaan storten op de voorbereidingen voor mijn vertrek. Laat ik rustig beginnen en eerst eens even mijn laatste weekend in Hilversum beleven. Proost! (ja mam, de kerstboom laat ik met rust…)

Facebooktwitter

1 thought on “Het komt steeds dichterbij!

  1. Hi Wen.
    Daar zit je dan! hoop dat je een goede reis hebt gehad en nu heerlijk van de omgeving en je appartement aan het genieten bent. Ik ben nu aan het uitzoeken hoe en wanneer ik nar je toe kom.
    Have fun en tot snel!
    kus jets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.