Let it snow, let it snow, let it snow

Ja hoor, we hebben het uitstekend uitgekiend! Over een bevroren waddenzee naar mijn ingesneeuwde (moooooi!) eilandje! En dat was uniek! Ik heb heus wel eens veel sneeuw gezien, ik heb er tenslotte in mogen vertoeven voor een half jaar, maar dit was wel heel bijzonder.

Lekker met de vroege boot vertrokken, want dan hadden we alle tijd. Onderweg begon het te sneeuwen en dat hield pas weer op toen we aangemeerd waren. Tof! Wat hou ik toch van sneeuw!

Naast de sneeuw was dit weekend ook bijzonder, omdat ik voor het eerst geen fiets heb gehuurd. Gewoon, omdat het kon het niet mogelijk was om te fietsen. Alles lopend en met de bus. En wat is zo’n eiland dan eigenlijk groot en wat zijn fietsen toch eigenlijk handige dingen! Goed om te weten dus.

Naast lekker niets doen voor een loeiende kachel, spelletjes gedaan te hebben en de Groene Weide opzoeken, hebben we ook nog even over het strand gegleden. Wederom bijzonder en koud. Prachtig om al die bevroren algen te zien. Ik ga er tenminste vanuit dat die ballen algen waren 😉

Na een weekend alle triviantvragen uit ons hoofd te hebben geleerd, moesten we helaas weer terug. Gelukkig weet ik dat er over een kleine drie maanden weer een boeking staat, dus nu mag ik daar naar toeleven. Maar zo mooi als dit weekend? Ik weet het niet. Ik kon er geen genoeg van krijgen!

Winters West!

Winters West! (klikbaar)

Facebooktwitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.